تکنولوژیتکنولوژی هوشمندجهانهوا فضا

Rocket Lab Begins Installation of Large Carbon Composite Rocket-Building Machine

Rocket Lab از یک دستگاه 90 تنی سفارشی برای ساخت موشک های خود استفاده می کند.

ربات 99 تنی که موشک نوترونی آزمایشگاه راکت را چاپ می کند
  • لانگ بیچ، کالیفرنیا 8 آگوست 2024. - شرکت Rocket Lab USA (Nasdaq: RKLB) ("Rocket Lab" یا "The Company")، پیشرو جهانی در خدمات پرتاب و سیستم های فضایی، امروز اعلام کرد که نصب بزرگترین فیبر خودکار را آغاز کرده است. قرار دادن دستگاه (AFP) از نوع خود در خط تولید موشک نوترون شرکت در میدل ریور، MD. ماشین AFP آزمایشگاه راکت را قادر می‌سازد تا تولید بزرگترین ساختار موشک کامپوزیت کربن در تاریخ را خودکار کند.

در مجتمع تولیدی Rocket Lab در مریلند، یک ربات عظیم به سختی در حال کار است و لایه‌های یک موشک کامپوزیت کربن را با سرعتی روی هم قرار می‌دهد که هزاران ساعت در تولید شرکت صرفه‌جویی می‌کند.

وزن دستگاه چاپ سه بعدی سفارشی 99 تن و ارتفاع آن 39 فوت (12 متر) است که بزرگترین دستگاه در نوع خود در جهان است. به عنوان بزرگ‌ترین دستگاه خودکار قرار دادن فیبر (AFP)، وظیفه ساخت بزرگترین سازه‌های موشک نوترون آینده این شرکت، از جمله گنبدها و بشکه‌هایی که مرحله بالایی را تشکیل می‌دهند و پانل‌هایی که 91 فوت (28 متری) را در بر می‌گیرند، دارد. ) مرحله بین مرحله و فیرینگ.

پیتر بک، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Rocket Lab در بیانیه ای گفت : “در حالی که ما بزرگترین موشک کامپوزیت کربنی جهان را می سازیم، منطقی است که ما به اولین دستگاه قرار دادن فیبر کامپوزیت کربن در جهان نیاز داریم.”

نوترون یک وسیله پرتاب دو مرحله ای با بالابر متوسط ​​است که در حال حاضر در دست توسعه است و برنامه هایی برای اولین پرواز در سال 2025 دارد. این موشک برای ارسال 28700 پوند (
13000 کیلوگرم) به مدار پایین زمین طراحی شده است و دارای مرحله اول قابل استفاده مجدد است. برای ورود مجدد به جو زمین و فرود بر روی سکوی پرتاب آن.

موشک قابل استفاده مجدد Rocket Lab از مواد کامپوزیت کربن ساخته شده است که از ترکیب دو یا چند ماده با هم ساخته شده است. با استفاده از چاپگر سه بعدی برای ساخت نوترون، Rocket Lab قصد دارد به طور گسترده ای ریختن کربن را بر روی یک قالب تسریع کند زیرا دستگاه می تواند تا 98 فوت (30 متر) حرکت کند و کامپوزیت فیبر کربن پیوسته را با سرعت 328 فوت قرار دهد. 100 متر) در دقیقه.

دستگاه AFP در حال حاضر در مجتمع سازه‌های فضایی Rocket Lab در میدل ریور مریلند مشغول کار است و مرحله اول موشک با عرض 22.9 فوت (7 متر) و مخزن مرحله دوم با عرض 16.4 فوت (5 متر) را می‌سازد. Rocket Lab تخمین می‌زند که بیش از 15000 ساعت از کل فرآیند تولید را صرفه‌جویی می‌کند، زیرا ربات غول‌پیکرش، یک روز طول می‌کشد تا همان مقدار لایه‌های کربن را بگذارد که در غیر این صورت انجام دستی هفته‌ها طول می‌کشید.

چاپگر سه بعدی Rocket Lab همچنین دارای یک سیستم بازرسی در زمان واقعی است که در طول فرآیند مراقب هرگونه نقص تولید است و قبل از اینکه به لایه کربن بعدی برود به اپراتور دستگاه اطلاع می دهد.

بک گفت: «این یک ماشین نوآورانه است که یک موشک نسل بعدی را از یکی از زادگاه‌های صنعت هوافضا در بالتیمور تولید می‌کند و ما نمی‌توانیم منتظر باشیم تا اولین پانل‌های چاپ شده کامپوزیت کربن آن را به زودی از خط تولید خارج کنیم.»

این ربات غول پیکر فقط برای تولید نوترون استفاده نمی شود. Rocket Lab همچنین قصد دارد از این دستگاه برای چاپ اولین مراحل موشک Electron خود و همچنین سایر اجزای فضاپیما مانند پانل‌ها و مجموعه‌های ساختاری، بسترهای پنل خورشیدی و مخازن کامپوزیت کربنی استفاده کند.

ظهور پرینت سه بعدی در صنعت فضایی به این منظور است که راه را برای راه‌های مقرون به صرفه‌تر برای رسیدن به مدار باز کند و شانس استفاده مجدد از وسایل پرتاب را افزایش دهد. سال گذشته، Relativity Space تلاش کرد Terran-1 را پرتاب کند ، یک موشک پرینت سه بعدی با سوخت متان که قرار بود با اولین پرواز خود زمین را بشکند، اما به نیروی رانش کامل نرسید. Rocket Lab همچنین اولین موتور موشک پرینت سه بعدی جهان ، موتور رادرفورد را ساخت که وسیله نقلیه پرتاب الکترون آن را نیرو می دهد.

این شرکت به آرامی راه خود را به سمت قابلیت استفاده مجدد از موشک های خود باز می کند و امیدوار است با غول صنعتی SpaceX رقابت کند. شاید هنوز وجود نداشته باشد، اما Rocket Lab قطعا در حال اجراست.

managment

کامپیوتر پلاس مرجع تخصصی اخبار و کالاهای دنیای دیجیتال Computer Plus is a specialized reference for news and goods of the digital world

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا